Win for Life

Win for Life is een kraslot van de Belgische Nationale Loterij. Vooralsnog is er in België geen enkel ander kraslot dat zo veel heeft opgebracht als deze populaire kraskaarten. Hieronder een aantal interessante weetjes over Win for Life!

#1. Met Win for Life kraskaarten maak je kans om de rest van je leven elke maand een bedrag te ontvangen. Deze bedragen variëren van €500 tot wel €5000 per maand!

#2. In 2019 waren er al 22 Win for Life winnaars die levenslang elke maand een bedrag zullen ontvangen.

#3. Voor elke Win for Life winnaar wordt door de Nationale Loterij een verzekering afgesloten. Die verzekering keert de maandelijkse bedragen uit, tot het moment dat de winnaar komt te overlijden.

#4. Wist je dat je Win for Life krasloten ook digitaal kunt kopen en krassen? De winkansen bij Win for Life zijn met digitale krasloten even groot als met ‘fysieke’ krasloten. Dit is zelfs vastgelegd in een koninklijk besluit!

#5. Win for Life krasloten zijn al verkrijgbaar vanaf slechts €1. Maar je kunt ook varianten van €2, €3, €5 of €10 aanschaffen. De prijs van je kraslot bepaalt de maximumwinst en je winkans.

#6. Of je nu prijs hebt of niet, met elk Win for Life kraslot dat je koopt steun je de goede doelen waar de Nationale Loterij aan doneert. Een kraslot kopen is dus eigenlijk nooit weggegooid geld! Als jij er niets aan hebt, dan help je in elk geval een ander.

#7. Alle geldprijzen die je kunt winnen met een Win for Life kraslot zijn vrijgesteld van belastingen.