Online krassen

Waar je voorheen echt naar de winkel moest om een kraslot te komen, hoef je tegenwoordig je huis niet meer uit. Je kunt namelijk ook online krassen.

Hoe werkt online krassen?

Online krassen werkt bijna hetzelfde als krassen in de winkel, alleen dan op je computer. Het bekende papieren kraslot, dat voorzien is van een aluminium laagje dat weggekrast moet worden, is bij online krassen vervangen door een digitaal kraslot op je beeldscherm. Je kunt deze krasloten direct online selecteren, afrekenen en openkrassen. Je ziet dan meteen of je iets gewonnen hebt.

 

Wat zijn de voordelen ten opzichte van krassen in de winkel?

Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk dat je niet eerst naar de winkel hoeft om krasloten te kopen! Maar online krassen heeft nog meer voordelen ten opzichte van krassen in de winkel. Je hebt online namelijk toegang tot alle denkbare krasloten, van alle providers! Je hebt dus veel meer keus en bent niet langer beperkt tot de voorraad van één enkele winkel. Verder kun je online vaak profiteren van leuke acties en bonussen, welke door de websites worden aangeboden om nieuwe spelers te trekken en hen met nieuwe krasloten te laten kennismaken.

Wat is de minimum inzet van een online kraslot?

Als je wel eens krasloten in de winkel gekocht hebt, dan weet je dat de prijzen van een kraslot meestal tussen de €1 en €10 liggen. Online krassen kun je echter al vanaf €0,10 doen. Met andere woorden: je kunt met een minimaal budget online krassen.